Verseny

A feladat

Mivel tél van, ezért a verseny célja nem lehet más, mint ismét a párosítás :-).

Ezúttal persze nem lesz olyan kézenfekvő a megoldás, a múltkori, Light-os csavaros dolog csak bemelegítés volt, ezért rendkívül fontos, hogy mindenki hozzon magával kreativitást!

A résztvevőknek pontokat kell megkeresniük, melyek koordinátáit a rajtnál feltöltjük a GPS készülékeikre. A feltöltött pontok közül a rajtnál elmondjuk, hogy melyeket kell kötelezően megkeresni, de azokon felül mindenki tetszőleges számú pontot kereshet fel, kinek-kinek amennyi jólesik.

Minden ponton fogtok találni egy fajta valamit, amit a könnyebbség kedvéért ezután nevezzünk csak valaminek, ugyanis a valaminek a mibenléte szigorúan titkos! Ezekből a valamikből minden ponton 1 azaz egy darabot be kell gyűjtened, és nem kettőt vagy hármat, a négyet pedig szádra ne vedd!

Minden ponton másfajta valami lesz, és egy fajta valamiből csak egy darab érvényes, ezért felesleges több darabot kivenned! Minden valami 5 pontot ér, de - itt jön a lényeg - ha kettőt össze tudsz párosítani valamilyen logikus módon, akkor a két darab nem 10 pontot ér, hanem a dupláját, 20-at! De ha esetleg három darabot sikerül párosítanod, akkor az nem 15 pontot ér, hanem a tripláját, 45-öt!

A cél

Minél több pont gyűjtése.

A terület

A verseny területe egy kb. 2 km sugarú kör a Bázis körül

Időtartam

Kb. 9:00-tól indul a regisztráció, nevezés, rajt (de számítsátok nyugodtan bele a szokásos csúszást... :-) )

Kb. 15:00-ig, azaz mindenképpen napnyugta előtt beérkezés a célba.

Büntetések

Az esetleges tiltott területekre a belépés, azon áthaladás azonnali kizárást von maga után! (A tiltott területek határait szintén feltöltjük a GPS-re illetve jelöljük a térképen is.)

A feltűnően hiányos, sokszor szakadt tracklogokat sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Felhívás

Kérünk mindenkit, a GPS-én 1-3 sec-es vagy 1-5 yard-os track-beállítást használjon! A "ritka" pontsűrűségű track-eket nem tudjuk értékelni!