A feladat

A mostani játékunk alapját is a patcai Scrabble-szerű játék adja (lásd ott), de ismét egy kicsit felturbózva azt. Aki volt Kisharsányban, az sejtheti, milyen trükkökre lehet számítani… :-)

A megadott pontokon tehát betűket kell keresni, majd a betűkből szavakat összerakni. Minimum öt betű, csak magyar köznév. Szótári alak, tehát rag, jel nem ér, de képzett szó lehet.

A cél

A legrövidebb út nyer. Ötven méterre kerekített úthosszakkal készül a rangsor - azonos úthossznál a hosszabb szó, azonos szóhossznál a hosszabb menetidő kerül előrébb. (A "beleélést" díjazzuk, nem a rohanást.)

A terület

A verseny területe egy kb. 2 km sugarú kör a Bázis körül

Büntetések

Az esetleges tiltott területekre a belépés, azon áthaladás azonnali kizárást von maga után. (A tiltott területek határait szintén feltöltjük a GPS-re illetve jelöljük a térképen is.)

A feltűnően hiányos, sokszor szakadt tracklogokat sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Felhívás

Kérünk mindenkit, a GPS-én 1-3 sec-es vagy 1-5 yard-os track-beállítást használjon! A "ritka" pontsűrűségű track-eket nem tudjuk értékelni!

Megjegyzés

Javasolt a versenyfeladatot 14:00-ig "letudni", hiszen 14:15-kor indul a kisvonat, ahol aki kimarad, lemarad a... de pszt! ;-)
"A vonat nem vár..."