11. Dél-dunántúli Regionális Kessertalálkozó

"...hogy ne csak a logokból ismerjük egymást..."

Verseny

A játékkal remélhetőleg most sem okoztunk csalódást a DDRKT-k törzsvendégeinek. Akik még sosem vettek részt a rendezvényünkön azoknak kedvcsinálónak - vagy ijesztegetésnek :-) - eláruljuk: a sikeres teljesítéshez nem nyers erőre és extrém fizikumra lesz szükség, hanem - a kellemes testmozgás közben természetes módon aktivizálódó - kreativitásra és egy kis logikus gondolkodásra!

A visszajelzések alapján a rövidke sétával összekötött retróra sikerült feladatsor sok derültséget okozott...

A feladatsor

A feladatok és a megoldókulcs megtalálható itt, amint Fairy átküldi...

Büntetések

Az esetleges tiltott területekre a belépés, azon áthaladás azonnali kizárást von maga után! (A tiltott területek határait szintén feltöltjük a GPS-re illetve jelöljük a térképen is.)

A magánterület táblával jelzett helyekre a belépést illetve a kerítéseken, villanypásztorokon való átmászást is kizárással szankcionáljuk!

A feltűnően hiányos, sokszor szakadt tracklogokat sajnos nem áll módunkban elfogadni!

Vadászat

A közelben apróvad-vadászat is fog zajlani aznap, a vadászokkal egyeztetett területet - egy 300 m-es biztonsági zónával együtt - szintén tiltott területnek jelöljük!

Felhívás

Kérünk mindenkit, a GPS-én 1-3 sec-es vagy 1-5 yard-os track-beállítást használjon! A "ritka" pontsűrűségű track-eket nem tudjuk értékelni!