12. Dél-dunántúli Regionális Kessertalálkozó

"...hogy ne csak a logokból ismerjük egymást..."

Verseny

Kedvcsináló

Itt a tavasz, nyílnak a virágok, zsongnak a rovarok, minket pedig várnak Sziágy erdeiben a kék szarvasok, vörös tölgyek és zöldellő nyuszik!

"Normál"

Akik még ezek után is bemerészkednek eme különleges erdőbe, azoknak pontokat kell megkeresniük, melyek koordinátáit a rajtnál feltöltjük a GPS készülékeikre. Ezek lesznek az alap-pontok, amiket fel kell keresni. Itt információk találhatóak a bónusz-pontokról, melyek alapján minden játékos eldöntheti, hogy felkeresi-e valamelyiket, vagy halad tovább a következő alap-pont felé.

A versenyzők által bejárt útról bizonyítékul szolgál a track és a játékosok által összegyűjtött valami, amit a választott út végén lelsz. A valamik értékét az alap-ponton fogod megtudni, így dönthetsz: kisebb avagy nagyobb pontértékű valamiért teszel kitérőt (vagy maradsz választott utadon)! Bárhogy is döntesz, ne feledd a valamik ősi szabályát: mindig csak egyet hozz egy valamiből!

Családi

A kicsik és a "csak" egy kellemes erdei sétára vágyók a kék szarvas nyomait követve (természetesen GPS-es játék keretében) a Fürge szarvas ösvény tornapályáján mérhetik össze ügyességüket és erejüket a szuper erdei játékokon.

A részvétel feltétele legalább 1 db 14 év alatti gyermek vagy 65 év feletti nyugdíjas a csapatban!

Büntetések

Az esetleges tiltott területekre a belépés, azon áthaladás azonnali kizárást von maga után! (A tiltott területek határait szintén feltöltjük a GPS-re illetve jelöljük a térképen is.)

A feltűnően hiányos, sokszor szakadt tracklogokat sajnos nem áll módunkban elfogadni!

Felhívás

Kérünk mindenkit, a GPS-én 1-3 sec-es vagy 1-5 yard-os track-beállítást használjon! A "ritka" pontsűrűségű track-eket nem tudjuk értékelni!