1. Dél-dunántúli Regionális Kessertalálkozó

"...hogy ne csak a logokból ismerjük egymást..." ™

Versenyszabályzat

A hivatalos MGKE rendezvényektől eltérően itt nem a legjobb időeredmény elérése volt a cél.

A START 1,1 km-es körzetében 10 db pont került elhelyezésre. Minden ponton található volt egy 36 (6x6) db betűt tartalmazó táblázat.

Indulás előtt minden versenyző kapott egy (egyedi, értelmes) 10 betűs szót, illetve csak azt kapta meg, hogy az adott szó betűit melyik ponton található táblázat melyik oszlopa és sora tartalmazza. (pl.: a szó 2. betűje a KISKILATO pont A3 mezejében található)

A feladat egyszerű: A szó "kitalálása". Természetesen minél több betű megvan belőle, ez annál egyszerűbb. A CÉLba bármikor vissza lehetett jönni, és tippelni a szóra. Akinek sikerült a szót kitalálnia, annak véget is ért a verseny.

A végén az lett a győztes, akinek (szó szerint :-) ) a legrövidebb úton sikerült a kapott szót "megfejtenie". (Esetünkben ez 4 betűből, 1.9 km "teljesítése" alatt sikerült.)

A pontok koordinátáit a GPS-re feltöltve, illetve nyomtatott formában is megkapta mindenki.

Büntetések

Ha valaki visszajött tippelni a CÉLba, de nem sikerült ki- / eltalálnia a szót, az első alkalommal büntetlenül folytathatta a versenyt. A 2. alkalommal 200 m büntetést, a 3. alkalommal 300 m plussz utat, stb. kapott volna az adott versenyző, ha még mindig nem sikerült volna eltalálni a szót.

Az esetleges tracklog-gal való manipulációk elkerülése végett az egyhelyben ácsorgást szigorúan büntetjük. (A teljes RAJT-CÉL idő 5%-át meghaladó egyhelyben állás +500 m, majd minden újabb megkezdett perc újabb +250 m büntetést jelent.)

Ha valakiről kiderült volna, hogy jogosulatlanul jutott előnyhöz (betűhöz), az természetesen azonnal diszkvalifikálta volna magát a versenyből.

A feltűnően hiányos, sokszor szakadt tracklogokat sajnos szintén nem állt módunkban elfogadni.

Kommunikáció

A helyszínen a szervezők a 4/12-es PMR csatornán elérhetőek voltak

Kiemelt támogatónk


PDAFutár Kft.
Navigációs Bolt

7624 Pécs, Hungária u. 21

Együttműködő Partnereink

MGKE
MGKE (geocaching.hu)

PVV Zrt

További Támogatóink

Köszönjük a támogatásukat!